Українські національні страви широко відомі за межами нашої країни. І це
зовсім не стереотип чи приниження національної гідності, просто наші страви –
справді смачні.
Борщ – одна з найпопулярніших страв в Україні, існує 3 види борщу:
червоний, щавлевий, холодний.
Вареники – варене тісто з різними начинками – традиційна українська страва на святковому чи недільному столі.
Деруни або пляцки з тертої картоплі – улюблена повсякденна страва українців, зазвичай подається зі сметаною. Ну і, звісно ж, сало – корисне, смачне і ситне, до того ж довго зберігається.
Вареники – варене тісто з різними начинками – традиційна українська страва на святковому чи недільному столі.
Деруни або пляцки з тертої картоплі – улюблена повсякденна страва українців, зазвичай подається зі сметаною. Ну і, звісно ж, сало – корисне, смачне і ситне, до того ж довго зберігається.
Спасибо пригодилось!
ВідповістиВидалити