МОРОЗИВО
Не повинно містити рослинних жирів; (кокосова,
пальмова олія).
Глазур не повинна відпадати;
Напис “дієтичний десерт” означає: багато
стабілізаторів;
Якісне морозиво не може бути білосніжним;
Лимонні, полуничні та інші аротатизовані сорти
містять ненатуральні добавки та есенції;
Якщо м`яте – може містити мікроби;
Вафельний ріжок має бути рівномірним, цілим,
хрустким;
Вибирай з натуральними добавками (желатин,
агар-агар).
МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ
Щоб здешевити і подовжити термін зберігання молочних продуктів, до них
додають небажані і шкідливі добавки: барвники і консерванти. Літера Е означає:
в продукті є харчові добавки. А перша цифра після Е означає: Е1…- барвники,
Е2…- консерванти, Е3…-антиокислювачі, Е4…- стабілізатори, Е5…- емульгатори,
Е6…- підсилювачі смаку.
ШОКОЛАД
Шоколад виготовляють з какао–бобів. Проте часто замінюють натуральне
какао–масло рослинними оліями або гідрогенізованими жирами (з рідкої олії
ламанням і перекручуванням молекул жиру виготовили твердий жир – трансжир).
Трансжир перешкоджає правильному живленню клітин, накопичуються токсини.
Хвороби: серцево-судинні, онкологічні, ожиріння. Секрети: чим шоколад темніший,
тим він натуральніший і корисніший.
ШОКОЛАДНІ БАТОНЧИКИ
Гігантська кількість калорій у поєднанні
з хімічними добавками, генетично модифікованими продуктами, барвниками і
ароматизаторами.
ЛЬОДЯНИКИ НА ПАЛИЧЦІ
Неприродно яскравий колір та різкий запах –це перші
ознаки, що в цій цукерці є штучні барвники і ароматизатори. Уважно прочитай
склад цукерки. Якщо побачиш там Е124, Е110, Е102, Е104, Е129 – відмовся. Такі
ласощі спричиняють алергію, шлункові розлади, дратівливість.
СОЛОДКА КАРАМЕЛЬ
У багатьох цукерках, вафлях, печиві є комплексна
добавка. Вона складається з бобової (соєвої або горохової клітковини і
карбоксіметилцелюлози натрієвої солі (КМЦ)). КМЦ - це шпалерний клей. Штучні
солодощі окислюють кров – утворюють шлаки. Якщо вживати такі солодощі щодня, то
в бронхах, легенях, інших органах накопичується слиз, а слиз “люблять” різні
інфекції.
СОСИСКИ І КОВБАСИ
Містять більше ароматизаторів та барвників, ніж
м`яса. Містять так звані приховані жири (свиняча шкірка, сало, нутряний жир).
На 80% складаються з трансгенної сої. Шматочок копченої ковбаси містить стільки
шкідливих фенольних сполук, скільки людина вдихає їх у місті протягом року.
ВУЛИЧНА ЇЖА
Вулична і фастфудівська їжа утворюють поняття джанк-фуд, що в перекладі з англійської
мови означає сміттєва (помийна) їжа. Її готують і продають в антисанітарних
умовах. Люди її беруть немитими руками. Вона містить багато сої, яка дуже
шкідлива. Ця їжа призводить до змін в організмі, а відтак і до скорочення
тривалості життя.
СУХАРИКИ
Різновид фастфуду. До складу входять харчові
добавки. Хвороби: коліт, гастрит, печія, запори, ожиріння. Скорочення
тривалості життя.
СОЛОДКІ ГАЗОВАНІ НАПОЇ
Це синтетичні продукти, що містять ароматизатори,
барвники, консерванти. Виготовляють із синтетичними підсолоджувачами (з аспартамом, що у 180-200 разів
солодший від цукру). Накопичення його в організмі спричиняє стомлюваність,
депресію, порушення зору, пам`яті. Вуглекислого газу додають більше, ніж треба,
- щоб вода довше зберігалася. Вуглекислий газ непомітно роз`їдає горло,
стравохід, шлунок - призводить до їх захворювання.
МАЙОНЕЗ
Містить величезну кількість жирів і вуглеводів,
барвників, підсолоджувачів, замінників. Майонез повний транс-жирів, які є
канцерогенними і до того ж викликають підвищення рівня холестерину. Хвороби:
ожиріння, атеросклероз.
ЧИПСИ
Це: 30% жиру + сіль + штучні смакові й ароматичні
добавки. Під час виготовлення утворюються канцерогенні речовини, що можуть
спричинити хворобу – рак. Небезпечна навіть обгортка. Вміст солі подвоївся –
надлишок солі утруднює розвиток кісток. Хвороби: ожиріння, гастрит, рак.
ДОРОГІ ДРУЗІ!
БАЖАЄМО ВАМ МІЦНОГО ЗДОРОВ`Я! СПОДІВАЄМОСЯ, ЩО ВІДТЕПЕР ВИ НЕ НАРАЖАТИМЕТЕ
СВОЄ ЗДОРОВ`Я НА НЕБЕЗПЕКУ.
БУДЬМО ЗДОРОВЕНЬКІ!
Немає коментарів:
Дописати коментар