Смачна, але шкідлива їжа






    МОРОЗИВО
                 Не повинно містити рослинних жирів; (кокосова, пальмова олія).
Глазур не повинна відпадати;
Напис “дієтичний десерт” означає: багато стабілізаторів;
Якісне морозиво не може бути білосніжним;
Лимонні, полуничні та інші аротатизовані сорти містять ненатуральні  добавки та есенції;
 Якщо м`яте – може містити мікроби;
  Вафельний ріжок має бути рівномірним, цілим, хрустким;
   Вибирай з натуральними добавками (желатин, агар-агар).


МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ
Щоб здешевити і подовжити термін зберігання молочних продуктів, до них додають небажані і шкідливі добавки: барвники і консерванти. Літера Е означає: в продукті є харчові добавки. А перша цифра після Е означає: Е1…- барвники, Е2…- консерванти, Е3…-антиокислювачі, Е4…- стабілізатори, Е5…- емульгатори, Е6…- підсилювачі смаку.

ШОКОЛАД
Шоколад виготовляють з какао–бобів. Проте часто замінюють натуральне какао–масло рослинними оліями або гідрогенізованими жирами (з рідкої олії ламанням і перекручуванням молекул жиру виготовили твердий жир – трансжир). Трансжир перешкоджає правильному живленню клітин, накопичуються токсини. Хвороби: серцево-судинні, онкологічні, ожиріння. Секрети: чим шоколад темніший, тим він натуральніший і корисніший.

ШОКОЛАДНІ БАТОНЧИКИ
Гігантська кількість калорій у поєднанні з хімічними добавками, генетично модифікованими продуктами, барвниками і ароматизаторами.

ЛЬОДЯНИКИ НА ПАЛИЧЦІ
Неприродно яскравий колір та різкий запах –це перші ознаки, що в цій цукерці є штучні барвники і ароматизатори. Уважно прочитай склад цукерки. Якщо побачиш там Е124, Е110, Е102, Е104, Е129 – відмовся. Такі ласощі спричиняють алергію, шлункові розлади, дратівливість.

СОЛОДКА КАРАМЕЛЬ
У багатьох цукерках, вафлях, печиві є комплексна добавка. Вона складається з бобової (соєвої або горохової клітковини і карбоксіметилцелюлози натрієвої солі (КМЦ)). КМЦ - це шпалерний клей. Штучні солодощі окислюють кров – утворюють шлаки. Якщо вживати такі солодощі щодня, то в бронхах, легенях, інших органах накопичується слиз, а слиз “люблять” різні інфекції.

СОСИСКИ І КОВБАСИ
Містять більше ароматизаторів та барвників, ніж м`яса. Містять так звані приховані жири (свиняча шкірка, сало, нутряний жир). На 80% складаються з трансгенної сої. Шматочок копченої ковбаси містить стільки шкідливих фенольних сполук, скільки людина вдихає їх у місті протягом року.

ВУЛИЧНА ЇЖА
Вулична і фастфудівська їжа утворюють поняття джанк-фуд, що в перекладі з англійської мови означає сміттєва (помийна) їжа. Її готують і продають в антисанітарних умовах. Люди її беруть немитими руками. Вона містить багато сої, яка дуже шкідлива. Ця їжа призводить до змін в організмі, а відтак і до скорочення тривалості життя.

СУХАРИКИ
Різновид фастфуду. До складу входять харчові добавки. Хвороби: коліт, гастрит, печія, запори, ожиріння. Скорочення тривалості життя.

СОЛОДКІ ГАЗОВАНІ НАПОЇ
Це синтетичні продукти, що містять ароматизатори, барвники, консерванти. Виготовляють із синтетичними підсолоджувачами                 (з аспартамом, що у 180-200 разів солодший від цукру). Накопичення його в організмі спричиняє стомлюваність, депресію, порушення зору, пам`яті. Вуглекислого газу додають більше, ніж треба, - щоб вода довше зберігалася. Вуглекислий газ непомітно роз`їдає горло, стравохід, шлунок  -  призводить до їх захворювання.

МАЙОНЕЗ
Містить величезну кількість жирів і вуглеводів, барвників, підсолоджувачів, замінників. Майонез повний транс-жирів, які є канцерогенними і до того ж викликають підвищення рівня холестерину. Хвороби: ожиріння, атеросклероз.

ЧИПСИ
Це: 30% жиру + сіль + штучні смакові й ароматичні добавки. Під час виготовлення утворюються канцерогенні речовини, що можуть спричинити хворобу – рак. Небезпечна навіть обгортка. Вміст солі подвоївся – надлишок солі утруднює розвиток кісток. Хвороби: ожиріння, гастрит, рак.

ДОРОГІ ДРУЗІ!
БАЖАЄМО ВАМ МІЦНОГО ЗДОРОВ`Я! СПОДІВАЄМОСЯ, ЩО ВІДТЕПЕР ВИ НЕ НАРАЖАТИМЕТЕ СВОЄ ЗДОРОВ`Я НА НЕБЕЗПЕКУ.

БУДЬМО ЗДОРОВЕНЬКІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар